relatietherapeut, psychotherapie

Relatietherapie

Relatietherapie in Hoorn en Purmerend

De praktijk is gespecialiseerd in relatietherapie met invloeden van Emotionally Focused Couple Therapy (EFT) en gestaltrelatietherapie. Relatiehulp is mogelijk overdag, ‘s avonds en in het weekend, zowel in Hoorn, Purmerend als op elke andere gewenste locatie.

 

Relatietherapeut

Tijdens relatietherapie praat je over je relatie met je partner en de therapeut. Samen kijken we hoe je met elkaar omgaat en hoe je met elkaar communiceert. Bij relatietherapie kunnen verschillende (soms pijnlijke) relatieproblemen worden besproken, zoals verschillende behoeften, ontrouw en seksuele verlangens.

Zo kunt u bijvoorbeeld met uw partner naar de relatietherapeut.

  • Zoekt verdieping van de relatie
  • Maakt veel ruzie
  • Ervaar verwijderen of vermalen
  • Twijfelt aan uw relatie
  • Have different sexual desires
  • Heb verschillende behoeften
  • (Verschil in) kinderen willen hebben
  • Je voelt je niet begrepen

Kosten van relatietherapie

Vergoeding van individuele behandeling door een verzekeraar is binnen deze praktijk meestal mogelijk. Omdat de therapeuten / psychologen binnen deze praktijk lid zijn van verschillende beroepsverenigingen, kan dat. volg meestal de therapie “gratis” of tegen lage kosten. Relatietherapie is vaak uitgesloten van vergoeding. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijk

Schrijf u in voor Relatietherapie

Praktijk Pascal Hoogewerf staat voor professionele hulp zonder wachtlijst. Ook ‘s avonds en in het weekend. Voor een intakegesprek met een therapeut kunt u zich zonder verwijzing direct aanmelden bij relatietherapiepraktijk Hoogewerf. Tijdens het intakegesprek bespreken we de duur en mogelijkheden van therapie en / of relatiecoaching. Neem contact met ons op voor meer informatie en / of een intakegesprek.

 

Onze resultaten

0 +
Onze deskundige therapeuten
0
Tevreden cliënten
0
Locaties in Hoorn, Alkmaar, Purmerend en Volendam

Pascal Hoogewerf

 

IS OPGELEID IN GESTALT-METHODOLOGIE, GESTALT-THERAPIE, ONTWIKKELINGSPSYCHOLOGIE, PSYCHOPATHOLOGIE EN GESTALT-PSYCHOTHERAPIE. PASCAL HOOGEWERF IS LID VAN DE PROFESSIONELE VERENIGINGEN NVAGT, EAGT EN AANGESLOTEN BIJ DE SCAG EN OPGENOMEN IN HET RBCZ-REGISTER. AGB CODE 90-038970

Offices

Wilhelminalaan 2A
1623MA Hoorn
0229 75 82 25 /  info@gestaltpas.nl

Contacts

tel: 0229-758225
info@gestaltpas.nl

We'd love to hear from you

Contact Us

Reach us through

Reach us through

Reach us through

  • Contactformulier

  • Wanneer je dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van u gegevens door deze website
Call Now!