Vacature Psycholoog in Hoorn en Purmerend

De succesvolle praktijk Hoogewerf, www.gestaltpas.nl, www.relatietherapiepurmerend.nl, is op korte termijn op zoek naar een (relatie) therapeut en psycholoog in Hoorn en/of Purmerend in de werkvelden relatietherapie, individuele therapie, hypnotherapie, psychosocialetherapie, kindertherapie of vergelijkbaar. De werkzaamheden worden uitgevoerd in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard. Je voldoet minimaal aan:

    • Een afgeronde opleiding waarmee je in aanmerking komt voor vergoeding (of hier zicht op). Via bijvoorbeeld lidmaatschap van RBCZ, BIG geregistreerd of vergelijkbaar
    • Opleiding of ervaring als relatietherapeut of individuele therapeut
    • (Enige) ervaring met CGT, psychotherapie, psychosociale therapie en/of relatietherapie

 

Onze wensen:

  • Flexibele werktijden, ook mogelijkheden op avond en in het weekend.
  • Holistische werkwijze (denk aan affiniteit gestalttherapie, innerchild, NLP).
  • Bereid om naast relatietherapie op meerdere terreinen werkzaam te zijn zoals kinder- en jeugdtherapie, individuele psychotherapie, hypnotherapie en relatietherapie.
  • Het kunnen geven van EMDR therapie is een pre.

 

Wij bieden: – Zelfstandigheid met de mogelijkheid tot begeleiding: Een mogelijkheid om je volledig te kunnen concentreren op het voeren van een praktijk ZONDER: administratie, acquisitie boekhouding etc. DIT WORDT VOOR JE GEREGELD! Als je een enthousiaste en oprechte therapeut bent die graag wil samenwerken en meehelpen om deze praktijk verder uit te bouwen tot een ‘gezondheidscentrum’ vragen wij je te reageren door middel van een CV. In deze CV zien wij graag terugkomen dat je aan onze 3 eisen kunt voldoen en hoe je aan onze wensen een invulling kunt geven. Daarnaast vinden wij het ook prettig te weten welke wensen jij voor ogen hebt. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

info@gestaltpas.nl

CONTACT

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now!